Slitstarka & tåliga hundleksaker

Tuggar din hund sönder alla leksaker där hemma? Då behöver du extra slitstarka och tåliga hundleksaker som håller över tid. Hundar älskar att bita och slita sönder leksaker och de flesta hundägare känner frustrationen när det gått max en dag och leksaken redan är förstörd. Denna bäst i test guide hjälper dig att välja hållbara och kvalitativa hundleksaker för tuffare tag. Detta kommer från en som testat sig fram en del vars hund alltid tuggar sönder varje leksak. Alla leksaker är 100% testade så att du kan välja leksaker som håller över längre tid.

1.Tuggrep är en klassiker

tugg leksak till hund
Det behöver inte vara mer komplicerat än så. Ett tuggrep passar till dom flesta raser och hunden kommer älska denna roliga lekstund. Detta tuggrep har hög kvalité och är även ekologiskt. Roligt för vovven & bra även för miljön. Det är därför vi älskar det.

2. Slitstarkt gosedjur

hållbar hundleksakGaia är ett varumärke som tillverkar just slitstarka hundleksaker i tålig mockaläder. Kombinera både dragkamp och gosedjur i ett för att din hund ska tok gilla denna. Blir snabbt omtyckt favorit hemma hos er som också håller över tid.

3. Kast med hundboll

ekologisk hundleksak guideEn rolig ekologisk boll som aktiva hundar älskar att springa och hämta. Den är tillverkad av naturgummi och fri från giftiga kemikalier. Den har ett hål genom som är perfekt att lägga godis i för ytterligare aktivering. Miljövänlig och tålig till roliga lekar. Finns i flera storlekar.

4. Rolig hundleksak

hållbara hundleksaker bäst i test guide

Kong är kända för att tillverka slitstarka leksaker även till hundar som gillar hårda tag. Denna roliga leksaken är stoppad med hållbart knutet rep och en pip squeaker. Funkar till både dragkamp och apportering eller bara skojig lek. Finns i flera modeller.

5. Hållbar hundleksak som passar den mindre hunden

hundleksak bäst i test guideSist men inte minst landar den hållbara räven från Cloud 7 som är tillverkad av återvunnen ull och polyester. Den har även en stilren design för den stilrena hundägaren. Går att tvätta i maskin. Rekommenderas inte för dom allra hårdaste dragen, lämpar sig därför till en mindre hund.

Vill du läsa mer om kunniga och kvalitetssäkrade guider till din hund? Se fler av våra blogginlägg här