Bäst-i-test hundgodis för känsliga magar

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt hundgodis eller hundfoder som passar till en hund med en känsligare mage. Tecken på en känslig mage kan exempelvis vara gaser en stund efter intag av godis, klåda i pälsen eller lösare avföring. Precis som människor kan vissa hundar vara känsligare för yttre stress i perioder vilket oftast gör att magen kan bli upprörd. Då lämpar det sig bäst med hundgodis som lugnar den oroliga magen. Vid symptom som kräkningar uppsök veterinär för rådgivning.

För din hunds välmående har vi nu tagit fram en bäst-i-test guide även för hundgodis som smakar smaskens. För magens bästa välj ett magert kött exempelvis lamm. Din hund kommer tacka dig. Alla hundgodisar är produkt testade av hundexperter. Vi listar bara sådant som vi använt själva så att du kan få rätt rekommendation.

1. Spannmålsfritt & glutenfritt hundgodis

Bäst-i-test hundgodis till känsliga magar

Buddys hundgodis har blivit utsedd till bäst-i-test för deras foder eftersom dom tillverkar endast naturliga ingredienser. Detta hundgodis innehåller lamm som är ett magert kött som kan minska allergiska reaktioner hos din hund. Berikat med goda vitaminer för djurets välmående. Fri från spannmål och gluten. Detta hundgodis fångar hundens nos lätt och är perfekt som ett belöningsgodis. Årets favorit enligt oss! Köp här.

2. Naturligt hundgodis med hög kötthalt

Belönings hundgodis till känslig hundmage

På andra plats kommer natures menu hundgodis med en variant av lamm/kyckling. Detta hundgodis är även fritt från gluten, vete och konstgjorda tillsatser. Den smakar dessutom gudomligt smarrigt och luktar på lång väg eftersom den innehåller 95% kötthalt. Använd detta ute till träning i skogen eller vid belöning. Din hund kommer garanterat att lyssna ivrigt vid nästa träningsrunda. Smaskens! Köp här.

3. Allergivänligt belöningsgodis

naturligt hundgodis till hundens känsliga mage

Soopas med smak av banan & jordnötsmör sveper ner innan du hinner att blinka. Det är ett spannmålsfritt foder som även är veganskt. Innehåller enbart naturliga ingredienser. Lämpar sig väl till den hund som lider av till exempel matsmältningsproblem. Dom är goda att belöna med vid nästa träning. Utöver detta är dom innehåller dem hälsofrämjade ämnen för hundar som lider av allergier eller av känsliga magar. Finns i flera goda smaker. Köp här.

4. Smaskiga småbitar till träning

Spannmålsfritt hundgodis till känsliga magar

På plats nr.4 landar Trick & Treat hundgodis. När din hund förtjänar något extra så är Trick & Treat med smak av Lax bra att ta fram. Lax innehåller naturliga omega 3 syror som stärker immunförsvaret. 100% spannmålsfri dessutom. Hundgodiset är något mindre i storleken så att den lämpar sig bra till att ha med sig i fickan. Perfekt till träning. Finns i flera goda smaker. Köp här.

5. Nyttigt hundgodis 

Nyttigt hundgodis till lösa magar

Letar du efter ett nyttigare hundgodis? Belöna hunden med ett nyttigt men smakrikt hundgodis från Furry Friends. Innehåller lamm som är snällt för magen. Även detta hundgodiset är spannmålsfritt. Innehåller c-vitamin som boostar immunförsvaret och rikliga omega 3 syror så att din hund även får en fin och glansig päls. Lämpar sig bäst till hundar med känsliga magar. Köp här.

För fler hund eller valp rekommendationer läs våra övriga artiklar som kan underlätta en hundägares vardag. Klicka här.